توضیحات کامل : 


مبانی نظری و پیشینه پژوهش تکانشگری (تکانشی) در 17 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc




·         توضیحات ابتدایی فایل:

 

تعداد صفحات: 17 صفحه (15 صفحه متن و صفحه منابع)

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش و با فرمت  doc (آماده جهت پرینت)

نوع تایپ متن: کاملا استاندارد همچنین دارای پیشینه تحقیقاتی داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و بعضا متغیرهای مشابه می باشد.

کیفیت منابع: منابع کاملا جدید هستند:: منابع خارجی (شامل 2013) داخلی (شامل 1395)

منابع درون متنی و پایانی: دارد

 

قابل استفاده برای مقاطع: کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های روانشناسی، علوم تربیتی و مدیریت و سایر رشته های مرتبط

 

 

·         بخشی از متن :

 

واژه تکانشگری در روانشناسی به میزان زیادی با هدف اشاره به رفتاری که بدون اندیشه و پیشبینی کم یا ناکافیانجام می گیرد، استفاده می شود. هر چند برخی برای تکانشگری فوایدی را بر شمرده اند اما عموما از آن تعبیر به یک صفت ناکارآمد می شود که ممکن است با انجام اقدامات جنایی و یا شدید علیه خود، دیگران یا قواعد پذیرفته شده اجتماعی همراه باشد. این واژه تاریخچه ای طولانی در مطالعه صفات شخصیت به عنوان یک متغیر صفتگونه از شخصیت انسان دارد که فرض بر ثابت بودن آن در طول زمان و تفاوت های هنجاری آن در میان جمعیت عادی می باشد (پیتون و همکاران، 1999؛ به نقل از اعظمی، 1392). در حوزه نوروسایکولوژی و علوم شناختی این واژه معادل بازداری زدایی است و به این اندیشه که مکانیسم های کنترل صعودی ما به طور معمول وظیفه سرکوب پاسخهای برخاسته از پاداش و خودکار را بر عهده دارند، اشاره دارد. ممکن است این مکانیسم های کنترل بازداری در اثر ضربه مغزی در حالت­های بیماری های روانی مختل شوند و منجر به ایجاد نوعی پیش آمادگی در جهت انجام اعمال تکانشگرانه گردند (آرون، 2007).



. Piton

. Aron


تکانشگری در رفتار خود را به شکل رفتارهای بی صبری (مانند ناتوانی در انتظار کشیدن برای پاداش)، بی مهاباگری، خطرجویی، هیجان خواهی و لذتجویی، حس کم تخمینی ضرر و برونگرایی نشان می دهند. اختلالات کنترل تکانه (قماربازی بیمارگون، اختلال انفجاری متناوب، آتش افروزی و وسواس موکنی) اختلالات پرخاشگرانه-تکانشگرانه (مرزی، ضد اجتماعی، نمایشی و خودشیفته(، اختلالات روانپزشکی همایند یا بازداری زدایی رفتاری وسوء مصرف مواد. علاوه بر این در سایر اختلالات روانپزشکی بویژه مانیا و اختلالات نقص توجه- بیش فعالیتجلیات تکانشگری آشکار است. می توانیم براساس تکانشگری- جبری عمل کردن طیف وسیعی از اختلالاتروانپزشکی را از هم متمایز کنیم به گون های که در اختلالات مرتبط با تکانشگری انگیزه، کسب شادی یابرانگیختگی است و در اختلالات جبری عمل کردن منشا اصلی اختلال ناشی از تلاشی است که برای کاهش اضطراب انجام می شود (شارپ، 2001؛ به نقل از اعظمی، 1392).



. Sharp


پیشینه داخلی و خارجی::

قمری گیوی و مجرد (1395) در پژوهش خود تحت عنوان پیش بینی گرایش به اعتیاد با استفاده از سبک دلبستگی و تکانشگری به این نتیجه دست پیدا کردند که دلبستگی ایمن، دلبستگی دوسوگرا، بی برنامگی، تکانشگری حرکتی و تکانشگری شناختی با گرایش به اعتیاد همبستگی دارند. نتایج تحلیل آزمون رگرسیون نیز نشان داد سبک دلبستگی و تکانشگری می توانند 20 درصد از واریانس گرایش به اعتیاد را تبیین کنند

نتایج پژوهش دوستیان و همکاران نشان داد که تکانشگری بصورت معناداری توانایی پیش­بینی آمادگی به اعتیاد را دارد (دوستیان و همکاران، 2013).

غفاری و رضایی در پژوهش خود یافتند که سبک­های تنظیم شناختی هیجان در تبیین تکانشگری سهم بالایی دارد (غفاری و رضایی، 2013).

 

 


  • ویژگی های متمایز کننده این محصول نسبت به محصولات مشابه!!!

 

  • منابع جدید داخلی و خارجی
  • تمامی منابع ذکر شده در متن در پایان فایل آمده است!!!
  • منابع درون متنی و منابع پایانی کاملا به شیوه APA نوشته شده اند که مورد تایید تمام دانشگاه های ایران (سراسری و آزاد) می باشد
  • مشخص بودن تعداد صفحات متن و تعداد صفحات منابع!!!
  • پشتیبانی تخصصی  (در صورت وجود هر گونه سوال، راهنمایی یا مشکل احتمالی در مورد فایل مورد نظر)

 

پشتیبانی 09191809834  (لطفا فقط پیامک یا تلگرام).

نحوه دانلود: بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.

 

 

 

  • توجه ؟

وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است.